Hallar för arkadspel i London

Englands huvudstad London hör till en av världens allra främsta kultur- och underhållningsstäder. Här hittar du ett massivt utbud av allt möjligt – oavsett om det handlar om restauranger, shopping eller nöjen. Arkadspelshallar är förstås inget undantag; här kan den spelintresserade verkligen få sitt lystmäte genom ett stort utbud av spel.Precis som i många andra länder är arkadspel något mycket populärt även i Storbritannien, så det är inte svårt att hitta bra spelhallar i folktäta metropolen London. Här ska vi undersöka vilka möjligheter som finns för den Londonbesökare som gärna söker upp en spelhall, för en stunds nöje och avkoppling.

Spelhallar i London

En av de platser som nästan alltid får gott betyg för sin sköna atmosfär är Chief Coffee. Det här är förvisso i grund och botten ett café, men stället är vida känt för sitt flipperspel, så det är ändå värt att nämna här. På Chief Coffee bjuds besökaren på en retrokänsla av 1980-tal!Ytterligare 80-talskänsla bjuder The Four Quarters på. Här hittar du ett stort antal arkadspel som får nostalgikänslorna att flöda. Bland annat erbjuds klassiker så som Space Invaders, Pacman och Street Fighter. Stället har lite av en efterfest-vibe, så beroende på tidpunkt för besöket kan The Four Quarters upplevas som rejält stökigt – men härligt.

Fler möjligheter att spela arkadspel

För en ännu häftigare upplevelse rekommenderas Namco Funscape, vilka erbjuder ett stort spelutbud. Mängden arkadspel är imponerande och lär knappast göra någon besviken, inte ens rutinerade spelhallsbesökare kommer sakna något här. Det finns så mycket mer än spel på Namco Funscape, så besökaren bör se till att ha gott om tid!För en smak av Amerika bör man inte missa Las Vegas Arcade vid ett besök i London. Här blandas klassiker som Outrun och House of the Dead 4 med nyare arkadspel. Det finns också ett utsökt utbud av annan underhållning så som Air Hockey, biljard och ett flertal olika flipperspel att prova.